België: Hoeveel kost het versturen? En hoe werkt het versturen?

Wij bieden 2 verzendmogelijkheden binnen België:
Verzenden via Kiala: uw pakje wordt dan afgezet in een kiala-punt en u bepaalt in welk kiala-punt u het afhaalt. Zodra de betaling ontvangen is, vullen wij de gegevens van het pakje in in kiala en krijgt u een mailtje om het afhaalpunt te kiezen. Zodra we deze gegevens hebben wordt het pakje binnen de week verzonden.
Tarief: Kiala = 4,50 euro
Voor meer info zie www.kiala.be/benl


Verzenden via Bpost: van zodra we de betaling ontvangen hebben wordt uw pakje rechtstreeks verzonden naar u thuisadres of een postkantoor of pakketautomaat van u keuze.
Tarief: Bpost aan huis = 5,00 euro / Bpost afhaal = 4,00 euro
 

Bestellingen boven de 50 euro (voor hangmatten) worden gratis verzonden via kiala of de post.

In beide gevallen kan u steeds u bestellingen online volgen
Bodembedekkers kunnen (wegens hun gewicht) enkel opgehaald worden te Mechelen. Eventueel kan er wel een transport geregeld worden indien er geen haast bij is en u de kosten van transport op u rekening neemt. Neem hiervoor steeds contact met ons via mail.

Kan ik ook in het buitenland geleverd worden?

Verzenden naar Nederland is mogelijk

Via DPD wordt uw pakje voor 10 euro aan huis geleverd.
Betalen kan dan op rekening: iban BE07 7506 5365 4466 en bic AXABBE22. Op naam van Rattitude, te Mechelen.

NIEUW: Verzenden naar Nederland is nu ook mogelijk via Kiala voor 7.50 euro.

Afhalen terplekke?

Woont u in of niet ver van Mechelen, plant u een bezoekje alhier of komt u bodembedekking halen. Dan is ophaling te Mechelen zeker een optie voor u.

Rattitude is echter geen winkel met vaste openingsuren. Neem dus best even contact op via het contactformulier of plaats gewoon een bestelling met optie afhalen in Mechelen. Samen zoeken we dan naar een moment die voor beide partijen past.